Celebru şi neliniştit. Zece personalităţi în arest

Celebru şi neliniştit. Zece personalităţi în arest

Sufletul de artist este greu de înţeles se spune. Se pare că şi greu de stăpânit, căci numeroase personalităţi marcante ale muzicii sau filmului  au ajuns să aibă probleme cu justiţia. Iată zece fotografii din arest ale unor artişti faimoși: 

1. Jimi Hendrix a fost arestat la Aeroportul Internaţional din Toronto în mai 1969. Motivul? Securitatea aeroportului a găsit în bagajul său heroină şi haşiş.

1 334 jpg jpeg

2. Axl Rose, solistul trupei GunsN’Roses, a început să aibă probleme cu justiţia de la o vârstă fragedă. La vârsta de 18 ani, era arestat de poliţia din Lafayette, Indiana, în iulie 1980.

2 197 jpg jpeg

3. Legenda muzicii pop, David Bowie, a fost arestat în New York în martie 1976, pentru posesie de droguri. Atunci la vârsta de 19 de ani, a fost prins de poliţie alături de Iggy Pop şi alţi doi inculpaţi, la Hotelul Rochester, după un concert.

3 148 jpg jpeg

4. Janis Joplin a fost arestată în noiembrie 1969, în Florida. A fost acuzată de tulburarea liniştii publice după ce a strigat diverse cuvinte obscene la adresa poliţiştilor în timpul unui concert. Mai târziu, acuzaţiile au fost retrase şi s-a considerat că artista îşi exersa doar dreptul la exprimare liberă.

4 396 jpg jpeg

5. Jim Morrison a fost condamnat în 1970, în Florida, pentru indecenţă şi blasfemie. Cântăreţul a fost arestat după ce a apărut indecent în timpul unui concert din Miami, în martie 1969.

5 128 jpg jpeg

6. Frank Sinatra a fost arestat în Bergen County, New Jersey, în 1938. Acuzaţiile pot părea cel puţin curioase astăzi:avea o aventură cu o femeie căsătorită. Acuzaţia a fost schimbată cu adulter şi apoi respinsă.

6 96 jpg jpeg

7. Johnny Cash a fost arestat în octombrie 1965, când agenţii americani au găsit asupra sa sute de pilule stimulative şi tranchilizante. Artistul se întorcea dintr-o călătorie în Mexic şi a ajuns pentru o noapte în închisoarea El Paso. Cauţiunea l-a costat 1000 de dolari.

7 99 jpg jpeg

8. Kurt Cobain a fost arestat în Aberdeen, Washington, în mai 1986. Acuzaţia:violare de domiciliu în stare de ebrietate. Tot aici fusese arestat cu un an înainte pentru vandalism.

8 98 jpg jpeg

9. Mick Jagger a fost arestat în Anglia în 1967 pentru posesie de stupefiante. La vârsta de 23 de ani, a fost ridicat din casa colegului său de trupă, Keith Richards, care a fost, de asemenea, arestat.

9 79 jpg jpeg

10. Solistul formaţiei Aerosmith, Steven Tyler, a fost arestat în martie 1967, în Yonkers, New York. Tânărul de 18 ani, care încă nu devenise un star rock, a fost reţinut pentru posesiune de droguri – drogul marijuana mai precis.

10 66 jpg jpeg

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *