USR aunță o moțiune de cenzură

USR aunță o moțiune de cenzură

Preşedintele USR, Elena Lasconi, a anunţat marţi inițierea unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului Ciolacu şi cere liberalilor să semneze alături de USR.

”Am cunoscut mii de soldaţi, am fost şi în teatrul de operaţii din Afganistan şi sunt mândră de militarii noştri. Sunt pricepuţi şi curajoşi. Domnul Ciucă e politician si vrea să ajungă primul ostaş în fruntea ţării. Hai să vedem cât curaj aveţi, domnule Ciucă! Sunt pe drum înspre Parlament ca să lucrez împreună cu colegii mei la moţiunea de cenzură prin care să dăm jos Guvernul, în frunte cu Ciolacu”, a transmis preşedintele USR.

Aceasta îi cere liderului PNL, Nicolae Ciucă, să transforme cuvintele ”curaj, onestitate şi respect” în fapte.

”Semnaţi moţiunea de cenzură a USR! Altfel, rămâneţi ipocriţi, mincinoşi, cu comportament de amante care ştiu că sunt înşelate, care îşi mai iau şi o smetie peste ceafă, dar care rămân în relaţie, adică la guvernare, pentru bani şi privilegii. Haideţi cu semnătura! Ne vedem la Parlament!”, a mai trransmis liderul USR.

Anunțul USR apare la o zi după ce președintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunțat: ”Coaliția de guvernare cu PSD se oprește aici!”

***

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *